Sinustako seuraava puhuja?

Mikä on puhujaksi.fi?

Esiintymis- ja puhujavalmennusta isolla ammattitaidolla ja intohimolla. Jännitätkö esiintymistilanteita? Mietitkö, miten voisit viestiä vaikuttavammin? Haluaisitko olla menestyvä kouluttaja, huippumyyjä tai vaikka loistaa palaverissa.  Valmennuksemme on suunattu juuri sinulle, joka haluat kehittää itseäsi ja löytää rohkean ilmaisunvapauden – oli kyse sitten isommista tai pienemmistä esiintymistilanteista. 

Valmennustemme ilmapiiri on turvallinen, inspiroiva ja kannustava, jonne voit tulla täysin omana itsenäsi. Tule mukaan valmennuksiimme, joihin osallistuu laajalti eri alojen ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita itsensä ja omien puhujataitojen kehittämisestä.

Visiomme on tehdä Suomeen uusia julkisen puhumisen tähtiä

Meillä kaikilla on mielenkiintoista sanottavaa. Haluamme olla auttamassa ihmisiä löytämään oman sisäisen puhujan voimansa niin, että jokainen saisi äänensä kuuluville. Oletko koskaan istunut palaverissa tai luennolla ja miettinyt esityksen päätteeksi, mistä oli kyse ilman, että muistat juuri mitään esityksestä? Olit sitten tiiminvetäjä, luennoitsija, asiakaspalvelija, asiantuntija, yrittäjät tai kotiäiti, on kommunikointi ja viestintätaidot ihmisten tärkeimpiä osaamialueita. Haluamme auttaa ihmisiä saavuttamaan omia unelmia ja tavoitteita kehittämällä yhdessä asiakkaidemme vaikuttavan viestinnän taitoja. Anna meidän auttaa sinua löytämään rento esiintymistyylisi jolla saat tarinasi kuuluville.

Erinomainen erottuu joukosta

Teemme julkisen puhumisen rokkitähtiä.

Vangitse yleisö puolellesi.

Esiinny ilman turhaa jännitystä.

%

Ensivaikutelmasta on sanojen osuus. Äänenkäyttö, kehonkieli, olemus, tila, tukimateriaali ja puheen rakenne muodostavat yhdessä ison kokonaisuuden.

%

Ihmisistä kärsii hermotuneisuudesta, unettomuudesta tai muista oireista ennen esiintymistä. Autamme löytämään rennon esiintymistavan, jotta jokainen saisi äänensä kuuluville.

%

Tyytyväisyystakuu. Takaamme kaikille yksilövalmennukseen osallistuville antavamme parastamme. Jos se ei riitä, palautamme rahasi.

Suomen ykkösvalmentaja, joilla yhteensä yli 40-vuoden kokemus esiintymisestä ja valmentamisesta. Lisäksi valmentajamme noudattavat itse joka viikko oppejansa käytännössä.

Me haluamme valmentaa juuri sinua!

N

Erinomainen erottuu joukosta

Osaaminen erottuu edukseen! Se tuo itsevarmuutta ja synnyttää luottamusta. Investointi itseensä ja osaamisensa on sijoitus, joka kasvaa korkoa.

N

Puhuja saa parempaa palkkaa

Julkisen puhumisen avulla on helpompi viestiä omaa osamistaan suuremmalle yleisölle kerralla. Lisäksi hyvä puhuja saa aikaa toimintaa yleisössään, jolloin myöskin tulokset kasvavat.

N

Meillä kaikilla on mielenkiintoista sanottavaa

Haluamme auttaa ihmisiä kokemaan mielekkään ja rennon ilmaisunvapauden, niin että jokaisen saisi äänensä kuuluville rohkeammin.

N

Suomi tarvitsee lisää hyviä esiintyjiä

Yksi vaikuttavan viestinnän ja puhumisen tavoite on aiheuttaa jokin tunne tai ajattelun muutos kuulijassa. Kerromme, miten voit valoittaa yleisön puolellesi.

N

Löydä rento ja vaikuttava puhuja sisältäsi

Joskus ihmiset kokevat julkisen puhumisen suuremmaksi peloksi, kuin kuoleman pelon. Annamme konkreettisia työkaluja, joilla voit

Seuraava avoin valmennus Helsingissä 25.8.2018

  • Rakastaa julkista puhumista 10%
  • On kauhuissaan julkisista esiintymisistä 10%
  • Kärsii hermostuneisuudesta, unettomuudesta tai muista oireista ennen esiintymistä 80%
lähde: Forbes

Miksi jokaisen tarvitsisi käydä esiintymisvalmennus kerran elämässään?

Puhujaksi.fi -valmennukset saivat alkunsa yleisön pyynnöstä, kun kolme alansa huippuosaajaa saivat jatkuvasti pyyntöjä avoimista esiintymisvalmennuksista. Harva meistä voi välttää esiintymistä koko elämäänsä, mutta jokainen meistä voi kehittyä paremmaksi. Vaikuttavasta viestinnästä ja julkisen puhumisen taidoista on jokaiselle hyötyä, olit sitten käymässä keskustelua kahden kesken tai puhumassa isommalle yleisölle.

Hyvä puhuja on hyvä ihminen, joka on kosketuksissa itsensä kanssa.

Informaatio ei ole kommunikointia.

Esiinny ilman että kadotat itseäsi.

Oletko valmis kehittämään itsesi seuraavalle tasolle?