Valmentajamme

Puhujaksi.fi -valmentajilla on yhteensä yli 40 vuoden kokemus esiintymisestä ja valmentamisesta. Jokainen heistä kuitenkin on aloittanut hiomattomana timanttina.
CHRISTOFFER WEISS

Teatterikorkeakoulusta valmistunut, täysin kolmikielinen näyttelijä, jolla on runsaasti kokemusta teatterista, elokuvista, TV:stä ja äänituotannoista niin Suomesta kuin ulkomailta.

Suurin osa urastaan Christoffer on tuottanut tapahtumia; yli 200 tapahtumaa, yli 30:ssä maassa, kuudella mantereella.

MIKA JÄRVINEN

Mika Järvinen on kokenut, pidetty ja arvostettu yritysvalmentaja, joka on energisoinut ja virittänyt tuhansia ihmisiä eri toimialoilla nostamaan tasoaan huikein tuloksin.

Mika on esiintyjänä rento, karismaattinen ja vaikuttava. Hän heittäytyy ja antaa koko persoonansa kuulua. Hänellä on paitsi taitoa ja kykyä, myös aito intohimo auttaa ihmisiä heidän kasvuhaasteidensa parissa.

HENRI RANTANEN

Yrittäjä, kouluttaja, toisintekijä. Henri käyttää kouluttamiaan puhujaoppeja joka viikko.

Henri on kouluttanut satoja yrittäjia ja hänen koulutuksissaan on ollut tuhansia ihmisiä.

Seminaareissa Henriä on ollut kuulemassa kymmeniätuhansia ihmisiä ja suurimmat yksittäiset tapahtumat ovat olleet yli 3000 ihmisen saleja.

Seuraava avoin valmennus Helsingissä 25.8.2018

MIKA JÄRVINEN

Olen oppinut pitämään erilaisista hetkistä, joissa olen paikalla joko puhujana tai inspiroitumassa muista puhujista. Olen siis oppinut nauttimaan hetkistä, joita monet pelkäävät kuollakseen.

Mitä ihmettä, mies, jolla polvilumpiot tärisi kun piti puhetta luokan edessä lukiossa? Löysin oikean tavan lähestyä hetkiä, joissa esiinnyn tai puhun.

Tässä muutama minulle merkittävä oivallus.

– Opin luottamaan siihen, että ihmiset ovat puolellasi eivätkä sinua arvostelemassa.

– Opin siirtämään huomioni asiaan ja kuulijoihin, käänsin valokeilan pois itsestäni.

– Hyväksyin, että on ihan ok, että hieman jännittää.

– Lopetin yritykseni olla vakuuttava yleisön silmissä ja keskityin vain kertomaan sen mihin uskon ja siihen mitä halusin sanoa.

”Kuudes Aistin Mika pitivät henkilöstöpäivillämme paljon positiivista palautetta saaneen puheen työn tuottavuudesta. Hänessä yhdistyi vahva asiaosaaminen ja mukaansatempaava energisyys.”

Tuija Sjöblom Helsingin seudun kauppakamari

HENRI RANTANEN

Pulssi kiihtyy, kädet hikoaa, kurkkua kuivaa, jalat tärisee ja silmissä sumenee. Joku on jopa verrannut julkista puhumista kuolemanpelkoon.

Yleinen harhakuva on että hyvä puhuminen vaatii tietynlaisen luonteen ja esiintyjän on oltava sanavalmis, ulospäinsuuntautunut, maailman tähti. Tämä ei pidä paikkaansa.

Kuten moni muukin, niin myös julkinen puhuminen on opittavissa oleva taito, kunhan vain oppii tietyt lainalaisuudet ja ymmärtää mitä hyvä esiintyminen vaatii.

Tutkimuksien valossa kommunikoinnin vaikuttavuudessa ratkaisee 7% Sanojen osuus. 38% Äänen sävy. Ei se mitä sanot vaan miten sen sanot. 55% Kehonkieli.

Informaatio ei ole kommunikointia. Hyvän esiintymisen mittarina toimii se, kun yleisöltä kysytään 2 viikon päästä esiintymisestä, mitä mieltä olit? Liian usein vastauksena on, että se oli hyvä tai hauska.

Kiva että oli hauska ja hyvä, mutta yleisön pitäisi muistaa, mitkä oli luennon tärkeimmät pointit, ilman että heidän tarvitsee muistella muistiinpanojen kautta. Hyvä esiintyminen saa kuulijat toimimaan.

Minulle opetettiin aikoinaa että upota pointit, kerro tarina, pistä ne itkemään, pistä ne nauramaan ja poistu lavalta. Tämä tarkoittaa siis sitä, että mieti mieluummin muutama tärkeä pointti kuin tuhat pientä. Mitä haluat yleisön muistavan? Välitä tunne, kommunikoi.

”Henrin esiintymisvalmennus aukaisi silmäni esiintymisen suhteen. Suosikkiasiani valmennuksessa oli Henrin mukaansa tempaiseva esintymistyyli sekä mahtavat tarinat. Nämä kaksi elementtiä kun sekoitettiin yhteen, syntyi lavalla sellainen kemikaali, joka ei varmasti jättänyt ketään kylmäksi. Tällä hetkellä käytän valmennuksesta oppeja lähes viikottain. Suosittelen.” 

Joonas Harimaa Yrittäjä

CHRISTOFFER WEISS

Tiedostan, että terve yhteiskunta muodostuu terveistä yksilöistä ja siksi koen suurta intohimoa jakaa osaamistani mahdollisimman laajasti, keskittyen muihin vaikuttajiin yrityksissä ja yhteisöissä. Olen omillani missä tahansa yhteyksissä, koska hän osaa muokata viestinsä ja viestintänsä juuri sopivaksi kuulijakunnalle.

“Se yksi asia joka määrittää elämämme laadun on millaisia kohtaamisia onnistumme luomaan, sekä itseen, ystäviin, työkavereihin ja asiakkaisiin. Kaikki on kohtaamista, kokoajan ja kaikkialla. Työelämässä myynnin, markkinoinnin, tapahtumien ja koulutuksien arvo ja teho perustuu kuinka syviin kohtaamisiin päästään. Aidosta yhteydestä muodostuu luottamus, joka helpottaa kaikkien työtä, enemmän tulosta vähemmällä vaivalla.”

“Työntekijät haluavat tulla töihin koska töissä on aito meininki. Asiakkaat haluavat tuntea, että hänestä välitetään. Jotta voi kohdata toista ihmistä pitää ensiksi kohdata itseään, omassa itsessään. Tämä onkin yksi kaikista vaikeimmista asioista elämässä ja siksi yksi kaikista tärkeimmistä.”

”Emme voi enää ajatellakaan tuottavamme tapahtumia ilman että Christoffer olisi mukana
varmistamassa kaiken sujuvan kuin kaunis sävellys. Vahva suositus, mikäli haluatte tehdä lähtemättömän vaikutuksen tapahtumassanne.”

Teemu Arina, Curator of the Biohacker Summit